Vänner i Väst - Om oss - våra värdegrunder

Gemenskap för en tryggare och rikare tillvaro som transa

Vi är ett nätverk i västra Sverige för transpersoner (transvestiter TV, transsexuella TS m.fl), deras vänner och partners. Nätverket är och blir vad vi gör det till. Det är helt enkelt ett löst socialt nätverk. Inga krav eller avgifter och man kan lämna nätverket när man vill. Vi är till övervägande del man till kvinna transpersoner men välkomnar även det motsatta - kvinna till man. I nätverket ViV befinner vi oss på flera sätt "i samma båt" - och för att man skall trivas med oss krävs därför integritet, sunt förnuft och en humanistisk människosyn.

Denna hemsida ger dig den viktigaste informationen om vad vi håller på med. Mellan medlemmar i nätverket pågår också informella och privata aktiviteter. Viss information får du när du skriver till oss. Vill du följa med på något eller bara få hjälp så hör av dig i god tid. Ibland träffas vi som ombytta, icke ombytta eller också en blandning av båda. Du har med andra ord - när inget annat sägs i inbjudan - full frihet att komma och gå som du vill.

Kom in i vår gemenskap och skaffa dig vänner bland oss. Det är mycket spännande och annorlunda relationer som du inte hittar på så många andra ställen.

Återigen: Varmt välkommen till oss!